Viikonloppuna oli luvassa pihahommia ja oman, sekä sukulaislapsen kanssa kotona oloa.

Nooh… Mahtuihan siihen vähän muutakin.

Luvassa oli mm. kaverin auttamista veneiden siirrossa. Soveimme, että otetaan kamat mukaan, jos käydään vaikka nopeesti luotaamassa joku mesta.

Kaveri sitten suhautti meidän pihaan ja ensimmäinen kommentti oli: Mä en ottanut ees kalavehkeitä, niin paljon mulla on uskoa 😀 Asiaa!! Mä niin arvostan tollasta asennetta ja periaatteita.

Mä sitten otin vermeet messiin ja heitettiin traikku perään.

Viikonlopun aikana yksi järvi antoi onnistumisia. Ensimmäinen kaari paikassa, jota en ollut edes ennen luodannut, alkoi piirtää ok kalaa näytölle. En todellakaan olisi uskonut, että kala edes kiinnostuu jigistä, saatika sitten että täräyttää jigiin. Mutta näin vaan kävi! Vastari osui tällä kertaa ihan nappiin ja kamat kestivät. Nätti kuhilas kävi möyrähtämässä pinnan lähellä. Annoin kalan olla rauhassa ja uiskennella jigi suupielessä (myöhemmin mietin että huh huh, aika upporikasta ja rutiköyhää tuli taas pelattua, koska tosi iso mahdollisuus on, että kala karkaa) sillä välin kun kaivoin kamerat ym.. valmiiksi. Onneksi mulla oli 2 kameraa kuvaamassa, koska toisesta olin näköjään sörkkinyt zoomin tappiin asti ja kuhasta olis näkynyt ehkä pari suomua 🙂

No ei muuta kun kaikki kamat valmiiksi ja kuha haaviin.

Nostin kuhilaan veneen pohjalle. Mulla oli metallinen rullamitta mukana, otin mitan päästä kiinni ja roikotin mittaa siitä. Kuha potkaisi kerran veneen pohjalla. Samassa kuulin kauhean ”PLUMPS” äänen ja näin että jotain meni nyt pohjaan. Ensimmäinen reaktio oli: EIII!!!! Menikö jo kolmas kännykkä tälle kaudelle kalareissujen takia? Mutta ei, onneksi!

Ihmettelin että mikäköhän se oli? No päätin ottaa kuhasta mitan ja samassa huomasin, että mun sormien välissä roikkuu vain n.10 sentin pätkä mittaa, eli sehän sinne oli siis lentänyt.

6.48kg. Wake Pelagear värissä Green Minnow

Tää on muuten yks hienoimpia fiiliksiä, kun tämän kokoinen kuha lähtee takaisin ja kastelee sut!

Tämän jälkeen olikin hiljaisempaa ja vain muutamat hauet kävivät repimässä mun kumeja riekaleiksi :`(

Tässä päivän pienin, joka halusi hymyillä kameralle.

Wake Pelagear Sexy Shad

Green Minnow värit alkavat olla jo niin räjähtäneitä, ettei niihin edes kolvi enää tehoa.

Jaahas, taas oli ilta tuloillaan ja aika lähteä kotiin päin.

Matkalla kaiku piirsi hirmuisia kalaparvia matalemmassa vedessä, näin myös yhden parven sisällä vähän isomman kalan. Päätin että peruutan ja katson huvikseen mikä siellä on, jos se vaikka ottais.

No ottihan se melkein heti tarjottuun jigiin ja söpö täsmävertikaali ahven oli veneessä. Ei tää nyt ihan vedä vertoja Somekalakaveriystävälleni Jari ”Iso-Ahven Jari” Kettukankaalle, mutta ahven kuitenkin, joten tiesin ainakin Jarin olevan musta ylpeä.

Wake Pelagear Sexy Shad

Tähän oli hyvä lopettaa tämä iltapäivä. Tripla kävi näytillä, eli kuha, hauki sekä ahven.

Nyt on ollut kyllä ollut mahtavia onnistumisia heti alku kesästä. Ei voi kun olla kiitollinen!

 

-35%
-21%

Kalastus

Wake Jawline

14,99 11,90 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.