Deeper heitettävät kaikuluotaimet

279,00
-13%

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Smart Sonar CHIRP+

279,00 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Start Sonar

109,00 
169,00
-15%

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Smart Sonar PRO

169,00 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Chirp+ 2

349,00 

Heitettävät kaikuluotaimet on tehty niille, jotka ovat jääneet venekalastajien elektronisten apuvälineiden valtaisan vyöryn myötä liian vähälle huomiolle. Deeperin luotaimet tarjoavat todella edistyksellistä ja laadukasta kaikuluotausta myös niille kalastajille, jotka eivät kalasta veneestä käsin. Deeperin kaikuluotaimet ovat todella keveitä kantaa ja niiden langaton yhteys mahdollistaa kaikuluotaimen käytön missä tahansa vesistössä.

Rannalta, laiturilta tai kelluntarenkaasta kalastaville ratkaisu on siis Deeperin heitettävät kaikuluotaimet. Nämä kevyet ja helposti siirrettävät luotaimet liitetään Wi-Fin avulla älypuhelimiin tai tabletteihin, jonka jälkeen kalastajat saavat olennaista tietoa kalastettavasta alueesta. Luotain kertoo kalastajalle pinnan alta sen mitä silmä ei pinnan yläpuolelta näe. Kaikuluotain kertoo kaiken vedenalaisesta ympäristöstä, pohjan rakenteet, kasvuston sijainnin ja määrän – sekä tietysti paikalla olevat kalat.

Lyhyesti kyse on siitä, että heitettävä kaikuluotain auttaa kalastajaa saamaan enemmän kalaa ja välttämään kaloista tyhjien alueiden kalastusta.

Heitettävät kaikuluotaimet auttavat myös veneestä kalastavaa

Deeper-luotaimen avulla pystyt halutessasi muodostamaan omia pohjakarttoja syvyyskäyrineen pienistäkin vesistöistä. Tai itse asiassa; pystyt tekemään pohjakartan mistä tahansa vesistöstä missä kalastat.

Heitettävät kaikuluotaimet toimivat 50 metrin syvyyteen saakka ja niiden Wi-Fi-kantaman maksimietäisyys älypuhelimeen tai tablettiin on 100 metriä. Aika harva kalastaja heittää viehettäkään 100 metrin päähän, joten voidaan sanoa, että Deeper-luotainta ei kovin helpolla heitä liian kauas.

Veneestä tai kelluntarenkaasta kalastettaessa heitettävän kaikuluotaimen etu perinteiseen kaikuluotaimeen on verraton: Voit kiinnittää ja irrottaa kaikuluotaimen muutamassa sekunnissa, täysin ilman ruuveja tai reikien poraamista. Tämän myötä voit kiinnittää kaikuluotaimen appiukkosi mökin soutuveneeseen ja näyttää, että kalaa löytyy myös siitä lammesta tai järvestä, jossa ei pitänyt olla lainkaan kalaa.

Heitettävä kaikuluotain ja sen ohjelmisto tuovat reaaliaikaisen kuvaa älypuhelimen tai tabletin näytölle, joten se toimii myös uistelussa tai vertikaalijigauksessa oivana kumppanina kalastajalle.