Nyt olis sitten parin viikon reissut yhdessä paketissa!

Pari viikonloppua ja lomautuspäivät siihen kylkeen, niistä päivistä oli nämä täkyreissut tehty. Nämäkin reissut tehtiin yhdessä Mikko ”Raadonsyöjä” Salon kanssa.

Oikeastaan kaikkien reissujen alku kaava oli taas kerran samanlainen. Kahvi ja pulla överit, jonka jälkeen etsittiin ”viimeinen” huoltoasema, jotta (varsinkin) Mikko sai ylimääräiset painot pois ”harteiltaan” 🙂

Meidän kalareissuissa ei muuten juurikaan puhuta muusta kun kalastuksesta, eikä pidäkään. Unohdetaan kaikki stressi ja ahdistus ja mennään nauttimaan luonnosta. Yksi ongelma tässä on ollut nää vessa tauot. Aina ne katkasee hyvät jutut! Mutta, mutta… On ollut ilo huomata että meikäläisen asiakaspalautteisiin on vastattu ja nyt jo yhdessä paikassa voidaan jatkaa jutustelua keskeyttämättä. Kattokaa nyt kuinka siistiä!! Tadaa!!

Pönttö

No joo… Mennääs taas asiaan. Parit ei eri kohteet tuli tosiaan taas koluttua. Suurimmat kalat haukkasivat yllättäen Mikon täkyjä, tässä niistä näteimmät:

9 ja 107

Mikon 9kg 107cm

10.2 111

Mikon 10.2kg 111cm. Tämä kala ilmoitti heti ettei halua olla mikään some kala, halusi pysyä poissa julkisuudesta ja toivoi että kuva otetaan ammeessa.

8.2

Mun 8.2kg. Onko tämä nyt se paljon puhuttu ruma ”raadonsyöjä”?

8.3

8.3kg menossa turvallisesti ja vahingoittumattomana takaisin ahdin valtakuntaan.

VHS

Nyt muuten tiedän mihin se Rapala VHS kasetti on kadonnut!

 

 

 

Tässä video yhden hauen ylös otosta ja takaisin päästämisestä:

Kiitos että olette jaksaneet lukea tarinoitani!

Kohta alkaakin sitten avovesi kausi. Kireitä hermoja kaikille ja nauttikaa kalastuksesta, tietysti kaloja kunnioittaen! T: Perttu Haanpää

 

-21%

Kalastus

Wake Jawline

14,99 11,90 
6,99
-30%
Varasto loppu
6,99 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.