Blade Bait -vieheet

-17%

Blade Bait -vieheet

Spinmad Hart 9g

5,99 5,00 
-25%

Blade Bait -vieheet

Spinmad Cma 2,5g

3,99 3,00 
-40%

Blade Bait -vieheet

Spinmad Uklejka 2,5g

Alkaen: 2,27 
-13%

Blade Bait -vieheet

Spinmad Impulse pro 6,5g

6,90 6,00 

Blade Bait -vieheet

Spinmad King 18g

6,99 

Blade Bait -vieheet

Spinmad King 12g

6,99 

Blade Bait -vieheet

Spinmad Amazonka 5g

4,99 
Varasto loppu

Blade Bait -vieheet

Spinmad Impulse 20g

Blade bait -vieheet ovat mainiota uistimia kevyeen kalastukseen. Pienestä koostaan huolimatta tätä viehetyyppiä on helppo heittää, sillä niissä on kokoonsa nähden hyvin painoa tuomaan pituutta ja tarkkuutta heittoihin.

Blade bait -vieheiden erikoisuus on monipuolinen käytettävyys. Sen myötä vieheestä saadaan todella monikäyttöinen ja erilaisiin tilanteisiin sopiva. Viehe sopii käytettäväksi monen tyyppisiin vesistöihin, sillä se toimii niin joessa, lammessa, järvessä kuin merelläkin.

Vieheen uintiliike on pientä väreilyä, joka muistuttaa uinniltaan samaa kuin lipat tai pienet vaaput – tärinää, värinää ja väreilyä. Voit uittaa blade bait -viehettä kelaten, katkokelaten (eli kelausrytmiä vaihdellen ja välillä pysäytellen) tai samoin kuin jigiä.

Blade bait:it ovat myös todella hyviä yleisvieheitä, sillä niillä on pyydetty niin ahventa, kuhaa, haukea, toutainta kuin taimentakin. Eli kyseessä on tosi monikäyttöinen viehe moneen makuun!

Tämä uistin sopii erinomaisesti vasta-alkajalle tai mökkikalastajalle, sillä sen uittaminen ei vaadi kokemusta tai erityisiä taitoja – pelkkä kelaus riittää saaliin saamiseksi.

Blade bait toimii myös kisatilanteessa

Vuoden 2019 Viehekalastuksen SM-kisoissa Wake Fishingin nimen alla kalasti kaksi tiimiä. Näistä tiimeistä Osku Valtosen venekunnalla oli käytössään Spinmadin Blade Bait -vieheitä. Osku saikin kaikki kisakalansa tällä vieheellä ja heidän venekuntansa sijoittui sijalle 21.

Kisapäivänä erityisesti ahven tuotti harmaita hiuksia monille venekunnille oleskelemalla välivedessä ja jigikalastajille viheliäisissä kivikkoisissa paikoissa. Heti päivän ensimmäisellä heitollaan Osku sai ensimmäisen kilpailun tuloskortille oikeuttaneen kalan, eli 20 sentin alamitan ylittäneen ahvenen.

Pitkin päivää jigit saivat olla rauhassa, mutta välivedessä uitettu Spinmadin Blade bait keräsi ahventen lisäksi myös koko kisan neljänneksi suurimman hauen! Joten samalla vieheellä voi todellakin saada saman päivän aikana ja jopa samalta paikalta useampia eri kalalajeja.

Blade bait -vieheet soveltuvat hyvin suomalaisiin vesistöihin ja ovat todella saalisvarma viehevalinta moneen eri tilanteeseen.