Dexter Shad

-67%
Varasto loppu

Dexter Shad

Dexter Shad 90

11,99 4,00 

Dexter Shad -vieheperheen kattaus ja tarjonta on millä tahansa mittarilla ällistyttävän laaja. Dexterit maistuvat petokaloille ympäri Euroopan kalavesiä ja tiedetään niiden toimivan myös Atlantin toisella puolella. Suomessa Dexterit ovat profiloituneet kovan luokan haukikumeiksi, mutta pienemmillä versioilla on saatu paljon myös muita petokaloja.

Dexter-perheen pienimmät yksilöt ovat 90 millimetrin mittaisia ja ne toimivat mainiosti perinteisessä jigaamisessa, kun kohdekalana on ahven, kuha tai hauki. Värivalikoima on tässä kokoluokassa todella kattava.

Toiseksi pienin Dexter Shad on 150 millimetrinen kumi ja sitä myydään kahden pakkauksissa. Tämä kumi toimii jo tyypillisen haukishadin elkein ja se on mahdollista rigata monin erilaisin tavoin, jolloin sen kanssa pystyy kalastamaan todella monipuolisesti haukea ja isompaa kuhaa.

Seuraavaksi suurin Dexter on 200 millinen ja puhdasverinen haukishad. Värivalikoima on todella kattava ja pitää sisällään myös UV-värit, jotka ovat todellisia erikoistyökaluja vaikeisiin ja lähes mahdottomilta tuntuviin hetkiin kalavesillä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu silloin, kun kala ei tunnu kiinnostuvat mistään muusta vieheestä.

Dexter Shad -sarjan toiseksi suurin haukikumi on 250 millimetrin mittainen suuren hauen suupala. Tässä, kuten muissakin Dexter Shadeissa, on mukana Nitro Booster -äyriäishajuste sekä kattava värivalikoima. Nämä yhdistyvät keimailevaan uintiin ja herkkään pyrstöön, jotka toimivat todella hitaassakin uitossa. Erityisesti kylmien vesien viehe!

Ja sitten on vielä jäljellä se suurin ja kaunein. Nimittäin peräti 340 millinen Dexter Shad 340 on järjettömän tehokas suurhaukiviehe. Tehty vain ja ainoastaan isoa mammahaukea silmällä pitäen. Tämä viehe on tuonut kotimaamme kalastajille lukuisia ennätyshaukia ja muita suurhaukia. Legendaarinen viehe, josta aina aika ajoin ilmestyy rajallinen määrä erikoisvärejä suurhauenkalastus-väen iloksi. Erikoisvärit myydään loppuun nopeasti, joten omat värit ja vieheet kannattaa hankkia nopeasti.