-50%

Jigskinz

Real Life Roach

9,99 5,00 
-50%

Jigskinz

Real Life Perch

9,99 5,00 
-50%
9,99 5,00 
-50%
-50%

Jigskinz

Real Life Pike

9,99 5,00 
-50%
9,99 5,00 
-50%
-50%

Jigskinz

ProSkinz Perch

9,99 5,00 
-50%
-50%
-50%

Jigskinz

Glow Clear

9,99 5,00 
-50%
9,99 5,00 
-50%

Jigskinz

UV Clear

9,99 5,00 
-50%

Jigskinz

ProSkinz Pike

9,99 5,00 

Jigskinz-tuotteet ovat hauska ja erinomainen lisä paitsi tietysti kalastukseen, myös vieheiden rakentelijoille ja tuunaajille. Jigskinzien avulla saat herätettyä aivan uuteen eloon vieheen, jonka maalipinta on kärsinyt tai vieheen jonka väri ei jostain syystä ole kalan – tai kalastajan – mieleen.

Jigskinzejä on tarjolla neljässä eri koossa ja seitsemässä eri värissä (lisäksi UC clear). Tuotteiden ilmoitetut koot ovat pituus X korkeus.

Jigskinzien asennus on helppoa. Varovaisuutta ei voi liikaa korostaa, sillä kuuma vesi saattaa iholle joutuessaan aiheuttaa todella epämiellyttävää tuntemusta ihon hermopäätteillä sekä saada aikaan perin vakaviakin palovammoja. Tarkkaavaisuudella ja varovaisella huolellisuudella pärjää kyllä. Alla video, jossa näytetään ja selostetaan asennus kaikkine eri vaiheineen.

Jigskinz vieheenrakentelijan apuvälineenä

Jigskinz on erinomainen tuote käsityönä jerkkejä valmistavalle. Prototyyppivaiheessa oleviin jerkkeihin voi kokeilla erilaisia värejä Jigskinzien avulla ja saada osviittaa siitä, miltä valmiit jerkit näyttävät tai millaisia värejä niihin haluaa.

Tämä on varsinkin aloitteleville vieheenrakentajille hyvä, nopea ja helppo tapa saada omatekoisiin vieheisiin ”maalipinta” ja ottiväri kohdalleen. Harrastuksen edetessä pidemmälle, voi sitten siirtyä vaikkapa ruiskumaalauksen saloihin.

Jigskinzit herättävät monet pakin uumeniin unohtuneet vaaput ja jerkit uuteen eloon. Monella kalastajalla saattaa olla suosikkivieheestään monia eri värimalleja ja niiden joukossa joku väri, joka on vaan jäänyt vähälle käytölle. Syynä tähän saattaa olla saaliittomuus tai sitten se, että kyseinen väri ei miellytä kalastajan silmää. Jigskinzit ovat hämmästyttävän aidon näköisiä kuoseja ja näiden avulla hylkiövieheet on mahdollisuus herättää todella uuteen eloon.

Jigskinzit soveltuvat hyvin vaapuille ja jerkeille, mutta myös erilaiset, vähän suuremmat, lusikkauistimet soveltuvat mainiosti uudelleen väritettäväksi muovikalvon avulla. Mikäli lopputulos ei miellytä kalaa tai kalastajaa tai asennus epäonnistuu, Jigskinz on helppo irrottaa vieheestä jollain terävällä esineellä. Taas varovaisuus palkitaan, jotta vältytään turhalta verenvuodolta kalastajan sormien osalta ja säästetään viehe ikäviltä naarmuilta.

Jigskinzit tuovat taatusti uutta väriä vieheiden elämään ja niiden avulla on käytännössä jokaisen kalastajan mahdollisuus ottaa ensimmäinen askel vieherakentelun tai käsityövieheiden rakentelun mielenkiintoisessa maailmassa. Jigskinzit myy tietenkin Wake Fishing!