Dexter Shad

-28%

Dexter Shad

Dexter Shad 340

17,90 12,90 
-57%

Dexter Shad

Dexter Shad 250

Alkaen: 13,90 6,00 
-60%

Dexter Shad

Dexter Shad 200

12,99 6,00 
-60%

Dexter Shad

Dexter Shad 150

Alkaen: 11,99 6,00 

Dexter Shad on suunniteltu pelkästään hauen päänmenoksi. Legendaarinen haukishad, jota löytyy useammassa eri kokoluokassa. Pienimmät ovat 150 mm pitkiä, kun suurhauelle maistuvat jättishadit ovat 340 mm pituisia.

Dexter Shadit omaavat todella letkeän ja kiemurtelevan uinnin, joka on hauen mielestä todella vastustamaton. Vieheen suuremmat koot toimivat suorastaan ällistyttävän hyvin hitaalla uitolla ja kylmissä vesissä! Pienemmät koot kestävät ripeämpääkin kelausta ja uittoa.

Parhaat tulokset ja ikimuistoisimmat tärpit syntyvät, kun maltat uiton aikana pysäytellä kelauksen kokonaan. Juuri tuon pysäytyksen aikana hauki ärsyyntyy vieheestä ja kun Dexter Shad seuraavaksi nytkähtää liikkeelle, iskee hauki usein raivokkaasti kiinni shadiin! Vieheen suurimmilla malleilla tärppiväli saattaa venyä välillä, mutta kun hauki lopulta iskee kiinni, on tärppi ja sen tuomat fiilikset unohtumattomia. Suurhauki ei iske aina, mutta kun se iskee, sen muistaa pitkään.

Dexter Shad:in materiaali on todella pehmeää ja hämmästyttävän kestävää. Se kestää hauen hampaissa hyvin ja pehmeän materiaalinsa ansiosta hauen on helppo hotkaista koko viehe syvälle suuhunsa. Monet kalastajat ovat hämmentyneet siitä, miten pieneltä sykkyrältä 340 millimetrin mittainen Dexter Shadikin näyttää syvällä suurhauen suussa.

Värivalikoimassamme on tietyt Dexter Shad:in vakiovärit, mutta vuosittain tilaamme myös rajoitetun erän erikoisvärejä asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Vuoden 2019 syksyn erikoiserässä valittavana oli kuusi kuumaa erikoisväriä. Värikartasta on löytynyt mm. Snackbaitsin ja Siekin värivalikoimasta lainattuja värimalleja, jotka ovat todistetusti maistuneet hauille.

Kuumien värien lisäksi vieheessä on suurhaukien päänmenoksi kehitetty myös hajuste, jonka tehtävänä on viimeistellä hauen aistiärsykkeet ylittävä kynnys.

Bloggaajistamme Perttu, Osku ja Matias luottavat Dexter Shadiin ja kaikki ovat saaneet tällä vieheellä useita hienoja ja suuria haukia. Lue blogin puolelta lisää heidän kokemuksiaan suurhauen kalastuksesta Dexter Shad-vieheellä.