Deeper-kaikuluotaimet

Showing all 10 results

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Flexible Arm for boat 2.0

69,90 
299,00
-6%

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Smart Sonar CHIRP+

319,00  299,00 

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Phone Holder

16,90 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Start Sonar

99,00 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Smart Sonar PRO

199,00 

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Winter Smartphonecase 2.0

44,90 

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Night Fishing Cover (Orange)

14,99 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper PRO+ , Summer bundle 2019

249,00 

Deeper heitettävät kaikuluotaimet

Deeper Smart Sonar PRO Plus

249,00 

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Power Lantern

69,90 

Kaikuluotain on aktiivisen ja liikkuvan kalastajan paras kaveri ja luotettava apuväline. Kaikuluotain kertoo pinnan alta sen, mitä paljas silmä ei näe. Deeperin kaikuluotainten avulla kartoitat vedenalaisen maailman tarkasti ja luotettavasti, sekä selvität sen, onko kalaa ylipäätään paikalla.

Deeper-kaikuluotain kulkee mukanasi missä tahansa kalastatkin. Heittelitpä sitten rannalta, laiturilta, veneestä tai vaikkapa kelluntarenkaasta, Deeper-kaikuluotain palvelee, kulkee mukanasi ja tuo älypuhelimesi näytölle kaiken tarvittavan tiedon vedenalaisesta maailmasta.

Deeper-kaikuluotain käyttää Wi-Fi-yhteyttä parinmuodostukseen älypuhelimeen tai tablettiin. Saat näin tehokkaan ja vakaan langattoman yhteyden ja kannettavan kaikuluotaimen parhaan heittoalueen (Deeper toimii Wi-Fi-yhteyspisteenä eli Internet- tai matkapuhelinverkkoyhteyttä ei tarvita).

Deeper näyttää syvyyden, ääriviivat, kalan sijainnin ja paljon muuta. Etsi kala, paikanna parhaat apajat, kartoita suosikkijärvesi ja ala kalastamaan.

Kaikki skannaukset ja kartat tallennetaan Fish Deeper-sovellukseen, johon pääsee millä tahansa tietokoneella Lakebook-portaalista. Voit nyt luoda yksityiskohtaisen tietueen jokaisesta paikasta, jossa käyt kalastamassa.

Kaikuluotain mahdollistaa uusien kalapaikkojen löytämisen entuudestaan tuntemattomilta vesiltä nopeasti. Etsi parhaat apajat parilla heitolla ja ryhdy sitten itse asiaan – kalastukseen.

Tallennettuasi karttoja GPS:n avulla, luot uskomattoman hienot pohjakartat ja skannaushistorian, jota pääset tutkimaan jälkikäteen puhelimeltasi tai tietokoneeltasi.

Voit hyödyntää Deeper-kaikuluotainta myös vetouistelussa pienellä soutuveneellä tai kajakilla. Pienillä ja tuntemattomilla metsälammillakin saat uistelusta enemmän irti, kun tiedät mitä pinnan alla tapahtuu.

Kaikuluotaimen avulla säästät aikaa ja rahaa – et enää tuhlaa aikaasi liottaen vieheitäsi paikoissa, joissa ei yksinkertaisesti ole kalaa paikalla.

Muuta kalastustyyliäsi vuodenaikojen mukaan – opi, missä ja miten kalastaa eri sääoloissa.

Kaikuluotaimen ja aktiivisen kalastuksen perusteella ymmärrät paremmin, miten lajit käyttäytyvät ja voit tehdä johtopäätökset, onko vieheen väri väärä vai onko aika vaihtaa kohdetta?

Kokeile riskittömästi ennen kuin ostat ja lataa ilmainen sovellus, jotta näet, miten se toimii.