Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Flexible Arm for boat 2.0

69,90 
29,00
-35%

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Smartphonecase 2.0

29,00 
14,90
-12%

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Phone Holder

14,90 
9,90
-34%

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Night Fishing Cover (Orange)

9,90 
59,00
-16%

Deeper kaikuluotaintarvikkeet

Deeper Power Lantern

59,00 

Kaikuluotaintarvikkeet tekevät kaikuluotaimen käytöstä helpompaa, mukavampaa ja täten jättävät enemmän aikaa käytettäväksi itse kalastukseen.

Tarvikevalikoimastamme löytyvät Deeper Flexible Arm for boat 2.0, Deeper Night Fishing Cover, Deeper Phone Holder, Deeper Power Lantern sekä kaksi eri kokoista Deeper Winter smartphone casea.

Deeper Flexible Arm for boat 2.0 on oivallinen lisävaruste kelluntarenkaasta, kajakista tai pienestä soutuveneestä kalastavalle kalastajalle. Tämän lisävarusteen avulla saat pidettyä kaikuluotaimen kiinni aluksessasi ja samalla vedessä, joten liikkuessasi saat kuvaa ja tietoa veden pinnan alla tapahtuvista muutoksista samaan tapaan kuin kiinteällä kaikuluotaimella veneellä liikuttaessa.

Tämän lisävarusteen avulla pystyt tekemään vaikkapa mökkilammesta tai järvestä tarkat pohjakartat helposti ja kätevästi samalla kun soutelet ja liikut vesillä. Lisävarusteen taipuisa varsi on herkkä ja se pitää luotaimen juuri oikeassa asennossa suhteessa veden pintaan.

Toinen vesillä liikkuessa apua tuova lisävaruste on Deeper Phone Holder. Sen avulla saat kiinnitettyä älypuhelimesi vapaasi niin tukevasti, että voit heitellä tai uistella niin, että kaikuluotaimen näyttö on koko ajan lähelläsi ja tulkittavissasi.

Kaikuluotaintarvikkeet talven varalle

Suomessa on yllättävän usein pimeää ja kylmää. Tämä tarkoittaa sitä, että älypuhelinten akku tyhjenee silmänräpäyksessä ja pimeä nyt on pimeää. Pimeässä kaikki on kadoksissa ja kaikki tekeminen hankalaa. Kaikuluotaintarvikkeet auttavat sinua.

Ratkaisu pimeään: Deeper yökalastussuoja on suunniteltu erityisesti Deeper Smart Fishfinder ja Deeper Smart Sonar laitteille niiden toiminnollisuuden maksimoimiseksi ja parantamaan tuotteen näkymistä hämärässä tai yöllä. Enää et kadota luotainta pimeässäkään.

Ratkaisu kylmään: Deeper Winter smartphone case. 18 asteen pakkasessa testitulokset kertovat tämän lisävarusteen tehosta kaiken tarvittavan: puhelimen käyttöaika ilman suojaa 21 minuuttia ja Deeper Winter Smartphone casen kanssa yli kolme tuntia. Enää ei pilkkireissulla luotaimen käyttö lopu ensimmäisen vartin jälkeen, vaan pystyt nauttimaan pilkkimisestä ja kaikuluotaimen käytöstä monen tunnin ajan.

Nämä ja muutamat muut kaikuluotaintarvikkeet on suunniteltu sinua ja sinun harrastustasi varten.