Wake Flexfish

-50%
Alkaen: 3,99 2,00 
-50%
3,99 2,00 
-60%
Alkaen: 4,99 2,00 
-40%
4,99 3,00 

Wake Flexfish-kalajigi on legenda ahvenen ja kuhan jigikalastuksessa. Ahvenen jigauksessa etenkin mallisarjan pienimmät versiot ovat mahdollistaneet kalastajille lukuisia hienoja hetkiä kalavesillä. Pienin sarjan edustaja on oivallinen viehevalinta silloin, kun kalastetaan entuudestaan tuntematonta vesialuetta tai kalastuskohdetta. Se on viehe, johon kalat reagoivat nopeasti, joten jos kalaa on paikalla, käyttämällä Wake Flexfish:iä, saat siitä konkreettisen osoituksen tärppien ja saaliin muodossa.

Mallisarjassa on neljää eri kokoa. Pienimmät soveltuvat mainiosti ahvenelle ja mallin kokoa suurentamalla saavutetaan myös muita petokaloja kuhan ja hauen muodossa.

Wake Flexfish-kalajigin voi rigata monella eri tavalla, mutta parhaiten toimii perinteinen jigipäällä varustettu rigaus. Viisituumaista jigiä kannattaa kokeilla myös muilla rigaustavoilla, jolloin sillä pystyy kalastamaan esimerkiksi keväistä tynkäkaislaa tai matalikkoa hauen kudun jälkeen – kevyt viehe ui hienosti näissä paikoissa, joissa kalastaminen on muilla vieheillä vaikeaa tai jopa mahdotonta. Eikä hauki voi vastustaa tämän vieheen uintia!

Wake Flexfish:issä on notkea ja melko kevyt runko sekä suuri pyrstö. Tämä yhdistelmä saa aikaan voimakkaan uinnin jo hitaassakin uitossa, mutta kestää myös nopean uiton. Voimakkaasti värisevä pyrstö saa aikaan vastustamattoman eloisan uintiliikkeen. Viehe kalastaa myös vajotuksen aikana tehokkaasti, mikä on usein kaloille se ratkaiseva ärsyke ja iskurefleksin laukaisija.

Wake Flexfishin värikartasta löytyy vaihtoehdot moniin eri vesistöihin, kuten järviin, sameisiin merialueisiin tai kirkkaisiin virtavesiin. Värikartasta löytyy taatusti oikea väri kuhunkin veden väriin ja eri olosuhteisiin.

Mikäli etsit sopivaa yleistyökalua jigaamiseen, on Wake Flexfish sinulle täydellinen valinta. Sillä on helppo kalastaa ja se on uskomattoman kalastava. Näiden seikkojen takia se sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle kilpakalastajallekin – ja kaikille siitä väliltä. Bloggaajistamme Osku Valtonen on listannut tämän jigin omaksi suosikikseen erityisesti silloin, kun hän kalastaa tuntemattomalla vesialueella tai kalan syönti on arkaa ja varovaista.

Flexfish
Waken Flexfish on saanut kalastajan hymyilemään. Osku Valtonen luottaa Waken Flexfishiin ja se on hänen viehevalintansa uudelle kalastuskohteelle, kun kohdekalana on ahven.