Hybridivieheet

-77%
Varasto loppu

Hybridivieheet

Jigwobbler 18g

Alkaen: 12,99 3,00 
-70%
Varasto loppu

Hybridivieheet

Jigwobbler 8g

Alkaen: 12,99 3,90 
-70%

Hybridivieheet

Jigwobbler 29g

Alkaen: 12,99 3,90 
-62%
7,99 3,00 
-70%

Hybridivieheet

Jigwobbler 93g

Alkaen: 12,99 3,90 
-67%
8,99 3,00 
-62%

Hybridivieheet

Soft Jigwobbler

Alkaen: 12,99 4,90 

Hybridivieheet

Illex Dunkle 7″

19,99 

Hybridivieheet ovat vieheitä, joissa yhdistyvät kahden eri viehetyypin ominaisuudet. Mikään ihan uusi juttu hybridiviehe ei kalastajien vieherasioissa ole ja moni on heittänyt ”tietämättään” hybridiviehettä jo 1980- ja 90-luvuilla erilaisilla lipoilla, joissa oli kuminen kala perässä.

Wake Fishingin hybridivieheissä yhdistävänä tekijänä on jigit. Jigwobblerissa on vieheen etuosassa raskas jigipää, joka yhdistyy vaappumaiseen takaosaan. Etuosan jigipää tuo hybridivieheelle repertuaaria uittoon: se toimii niin suoraan kelattuna, kuin jigille tyypilliseen uittotyyliin. Tämän ansiosta sillä pystytään kalastamaan hyvin monipuolisesti eri syvyyksissä, aivan pintakalvon tuntumassa tai vastaavasti aivan pohjan tuntumassa.

Jigwoblereita on hybridivieheet-valikoimassamme useassa eri kokoluokissa. Pienimmät ovat oivia valintoja ahvenelle, taimenelle tai kirjolohelle. Niillä pystyy kalastamaan näppärästi pienillä lammilla tai joissa. Lisäksi pienin malli on kokoonsa nähden hämmästyttävän pitkäheittoinen.

Suuremmat hybirivieheet maistuvat myös kuhalle ja hauelle, ahventa ja taimenta unohtamatta. Malliston suurimmat ja raskaimmat vieheet ovat monipuolisen hauenkalastajan viehevalikoimassa ehdoton valinta. Monipuoliset uittotavat takaavat sen, että tällä vieheellä pystyy kalastamaan haukea koko avovesikauden ajan ja monissa eri tyyppisissä vesistöissä.

Hybridivieheet ovat todella monikäyttöisiä

Softspoon-vieheissä puolestaan yhdistyvät lusikkauistimen raskaus ja jigin pehmyt materiaali. Metallisen rungon tuoma paino tuo heittoihin tarkkuutta ja pituutta, kun taas pehmeän pintamateriaalin ansiosta viehe ei uppoa niin nopeasti kuin perinteinen lusikkauistin. Nämä hybridivieheet ovat saatavilla kahdessa eri koossa ja lukuisissa eri väreissä. Vieheen päällä olevia pehmeitä ”nahkoja” on myynnissä myös erikseen.

Softspoonien pienimmät mallit maistuvat ahvenelle, kuhalle, taimenelle ja erityisesti hauelle. Viehettä voi uittaa monella eri tavalla, mutta parhaat tulokset ovat tulleet katkonaisella kelauksella, välillä pysäyttäen ja täten antaen vieheelle aikaa leijua kohti pohjaa, jolloin hybridivieheet ovat saalistajalle vastustamaton suupala ja se iskee kiinni vieheeseen.

Suurempi malli on kehitetty taimenelle, kuhalle ja hauelle.