Gunki Gunzilla

-28%
6,90 5,00 
-33%

Gunki Gunzilla

Gunki Gunzilla 230

11,90 8,00 

Gunki Gunzilla on tulikuuma uutuusviehe keväälle 2020! Gunzillan ylisuuri pyrstö siirtää paljon vettä ja kiinnittää takuuvarmasti ison hauen huomion.

Vieheen runkoon nähden täysin ylisuuri pyrstö keikkuu oikealta vasemmalle jopa hitaalla nopeudella. Pyrstön uinnin rytmi vastaa saaliskalan pyrstön liikkeitä. Huolellinen muotoilu varmistaa sen, että tällä suuripyrstöisellä shadilla on helppo kalastaa. Vieheessä on kapea runko ja suhteellisen pieni paino tämän kokoluokan vieheeksi, joten sitä on kevyt heittää ja sillä on miellyttävä kalastaa.

Painottamalla esimerkiksi päärynäpainojen avulla kumin saa uimaan houkuttelevasti syvässäkin vedessä.

Gunki Gunzilla on valmistettu todella kestävästä kumista, joka todella hyvin kestää isonkin hauen hampaissa. Rungon alapuoli on uritettu rigausta helpottamaan.

Saatavilla kahdeksassa eri värissä ja kahdessa eri koossa.

Gunki Gunzilla maistuu isolle hauelle

Gunki Gunzilla sopii erinomaisesti suuren hauen kalastukseen vesien ollessa viileitä keväällä ja syksyllä – sekä tietysti 2019-20 talven kaltaisten jäättömien talvien avovesikalastukseen. Haukien päät sekoittava uinti ei vaadi kovaa kelausta, mutta viehe kestää myös rivakampaa menoa vesien lämpenemisen sitä vaatiessa.

Syksyn 2019 aikana tehdyissä koekalastuksissa viehe osoitti välittömästi olevansa äärimmäisen vakavasti otettava haastaja kaikille saman kokoluokan haukivieheille. Bloggaajamme Osku nappasi Gunzilla 230:lla Rügenistä helmikuussa 2020 muutamia todella hienoja kaloja, joukossa mm. 115 cm ja 10,4 kg yksilö! Tällä vieheellä nousee varmasti lisää komeita kaloja tulevan kauden aikana.

Erittäin mielenkiintoinen uutuusviehe suuren hauen kalastajille suomalaisiin olosuhteisiin!

gunzilla maistuu suurhauelle
Gunzilla koitui tämän suurhauen päänmenoksi helmikuussa 2020 Saksan Rügenin vesillä.