13 Fishing

Varasto loppu

13 Fishing -brändi syntyi ajatuksesta tuottaa kalastajille jotain sellaista, mitä ei vielä ollut markkinoilla. Tuotteisiin haluttiin yhdistää tinkimätöntä laatua sekä kalastuksen tuottamaa iloa ja nautintoa. Tuotteet on alusta lähtien suunniteltu niin, että niillä kalastava saa varauksetta hyviä ja ikimuistoisia kalastushetkiä, kalastipa hän sitten missä vesillä tahansa.

13 Fishingin tuotteet ovat laadukkaita ja erottuvia. Kauniin muotoilun lisäksi niissä on käytetty perinteisten tummien värien lisäksi maukkaita ja piristäviä tehostevärejä luomaan tunnelmaa ja erottuvuutta. Siitähän koko brändissä on kyse – se haluaa, ja sen tulee, erottua muista.

2010 perustettu 13 Fishing on tuottanut vapoja, keloja ja vieheitä ympärivuotiseen kalastukseen siten, että se kattaa erityisesti ne maat, joissa on neljä vuodenaikaa. Kuten meillä Suomessa on. 13 Fishingin tuotteet kestävät Suomen olot ja tarjontaa löytyy kaikkiin neljään vuodenaikaan palvelemaan kalastajien tarpeita.

13 Fishing kelat

Heittokalastajalle yksi tärkeimpiä hankintoja on kela. Se on työkalu, johon pitää voida luottaa jokaisena hetkenä. 13 Fishingin kelat ovat todella laadukkaita. Jos niitä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, sana olisi voima. Voima välittyy kammesta heti ensimmäisestä pyöräytyksestä alkaen. Ja kun kala iskee kiinni, voimaa löytyy myös kelan jarrusta todella isojakin kaloja varten.

Keloissa on kestävät laakeriratkaisut, joko kuulalaakeroituna tai ilman. Laakeriratkaisuilla saadaan aikaan tasainen suorituskyky eri tilanteisiin ja olosuhteisiin – varmasti ja erikseen pyytämättä.

13 Fishing vavat

13 Fishingin perinne vapojen valmistuksessa on huippuosaaminen ja laatu. Kaikki vapasarjat pohjaavat siihen, että ne on kehitetty amerikkalaisten bassinkalastuksen ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä – kalastajia kuunnellen ja heidän toiveisiinsa vastaten.

Kaikki vavat on haluttu suunnitella mahdollisimman herkäksi, mutta samalla vapoihin on haluttu jättää lujuutta ja voimaa. Niinpä vapojen lähtökohdaksi on otettu japanilaiset Toray-vapa-aihiot, joissa on hyödynnetty PVG eli Polyvektorigrafiittitekniikkaa. PVG: tiivis grafiittikoostumus lisää herkkyyttä ja aihion lujuutta estämällä energiahäviöt, jotka syntyvät yleensä vavan taipumisesta johtuvasta ovalisaatiosta. Eli toisin sanoen vavan aihio pitää kovassakin vedossa ryhtinsä ja aihion poikkileikkaus pysyy mahdollisimman pyöreänä.

Kehitys- ja suunnittelutyön tuloksena on tasapainoiset ja herkät vavat!

Vavat on varustettu korkealuokkaisilla Alps-vaparenkailla, joissa renkaan sisäosa on kovaa ja kitkatonta zirkonia. Vaparenkaat ovat jokaisessa vavassa tarkasti aseteltuna ja kiinnitettynä juuri oikeaan kohtaan, jotta vavan suorituskyky ja ominaisuudet on saatu maksimoitua. Materiaalivalintojen myötä vapa on pitkäheittoinen ja hiljainen, sillä siima jatkaa matkaansa renkaiden läpi mahdollisimman pienellä vastuksella.

Kädensijana vavassa käytetty korkkimateriaali on tuttu ja turvallinen sekä tietysti takaa lämpimän ja hyvän otteen läpi koko pitkän kalastuspäivän ajan.