Kelluntarenkaat

149,00
-40%
149,00 
239,00
-40%
239,00 

Kelluntarenkaat tai kelluntarengas ovat erinomainen lisä kalastajalle, joka haluaa kalastaa tiettyjä paikkoja huolellisesti ja huomiota herättämättä tai tutkia tiettömän tien päässä olevia vesistöjä.

Kelluntarengas mahdollistaa pääsyn sellaisille vesille, joihin ei venettä saa laskettua. Ja nimenomaan rantakalastusta kauemmas. Kelluntarenkaat mahdollistavat todellisten erämäälampien tutkimisen ja valloittamisen.

Kelluntarengas on kevyt kantaa, eikä se vaadi samanlaista kuljetuskalustoa tai tilaa mitä vaikkapa vene tai kanootti. Se ei paina kuin muutaman kilon ja minuuteissa käyttökunnossa ja valmiina vesillelaskuun.

Kelluntarenkaat ovat valloittaneet myös tietyn osan hauenkalastuksesta. Matalat poukamat ja rehevät sisälahdet ovat mitä mainiointa tonttia renkaasta kalastukseen. Useat hauen perhokalastajat heittävät mielellään juuri kelluntarenkaasta.

Kelluntarengas mahdollistaa tietyn alueen tarkan kalastuksen verrattuna veneeseen tai kajakkiin jo siitä syystä, että liikkuminen sillä on hitaampaa, mutta erityisesti hiljaisempaa ja huomaamattomampaa.

Tutustu valikoimaamme!