Avokelat

99,00
-23%
99,00 
99,00
-17%
99,00 
Uutuus
Varasto loppu
99,00
-17%
99,00 
99,00
-17%
99,00 
99,00
-23%
99,00 
99,00
-23%
99,00 
99,00
-17%
99,00 

Avokelat ovat monelle kalastajalle tuttuja ja käytössä ollut kelamuoto. Sillä on helppo heittää ja kelata, eivätkä siimasopat ole kovin yleisiä. Avokela sopii siis mainiosti myös aloittelevalle kalastajalle.

Valikoimastamme löytyvät haspelikelat sopivat erinomaisesti esimerkiksi kevyen heittokalastuksen tai jigikalastuksen harrastamiseen.

13 Fishingin avokeloissa on käytetty todella tarkkaan valittuja ja työstettyjä komponentteja, joten ne toimivat pehmeästi ja todella varmasti. Kelat ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä. 13 Fishingin avokelat ovat erittäin miellyttäviä kelata, sillä niissä on kevennetyt roottorit, jotka tekevät kelaamisesta mukavaa ja tarkkaa.

Avokelat harrastuksen alkuna

Moni meistä on aloittanut kalastusharrastuksensa lapsuudessaan umpikelalla. Aika nopeasti yhtä moni meistä siirtyi käyttämään avokelaa tai haspelia, kuten kelatyypin toinen nimitys kuuluu.

Avokelat kehittyivät huimaa vauhtia 1980-luvun lopulla ja kehitys on jatkunut kovana tähän hetkeen saakka. Mitä uutta mahtaa 2020-luku tuoda avokelojen kehitykseen, sen aika näyttää.

Avokela on monipuolisen kalastajan valinta. Samalla kelalla pystyy kalastamaan niin monessa eri tilanteessa ja eri tyyppisiä kalastusmuotoja harrastaen.

Jigikalastukseen avokelamme soveltuvat mainiosti tarkan ja herkän tuntumansa ansiosta. Kevyeen ahvenen, kuhan tai hauenkalastukseen keloissa riittää puhtia mainiosti.

Kelan kammen nuppi on miellyttävän pehmeää materiaalia, josta saat hyvän otteen kelissä kuin kelissä.

Avokelojen puolat ovat alumiinia ja osasyyllinen siihen, miksi kelat ovat niin kevyitä. Avokelat on kehitetty kalastusmukavuutta silmällä pitäen, joten esimerkiksi siiman puolaantumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota kehittämis- ja suunnitteluvaiheessa. Ratkaisuna tähän on riittävän jämäkkä ja todella täsmällisesti toimiva sanka.

Avokelat kaikkien ulottuvilla

Valikoimamme avokelat ovat mallista riippumatta laadukkaita ja luotettavia. Ne toimivat varmasti ja tarkasti. Haluamme tarjota kalastajille huippuluokan kelat sellaiseen hintaan, jolla normaalisti markkinoilla ei tämän luokan keloja ole tarjolla.