Hanko Gummi

-26%

Hanko Gummi

Hanko Gummi 8″

7,99 5,90 
-26%

Hanko Gummi

Hanko Gummi 10″

7,99 5,90 

Hanko Gummi on shad-mallinen haukiviehe niiden kaikkein suurempien haukien pyyntiin. Helposti käynnistyvä rullaava uinti, herkästi liikkuvan suuri lapio-mallinen pyrstön sekä toimivan värikartan yhdistelmä tekevät Hanko Gummista todella kuuman haukivieheen! Ilman painoa koukutettuna tämä viehe toimii myös hitaasti uitettuna erittäin matalassa, alle metrin syvyisessä vedessä. Näistä syvyyksistä tapaat hauen erityisesti aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä.

Hanko Gummi on kokeneiden suomalaisten aktiivikalastajien suunnittelema ja testaama. Hanko Gummia on saatavilla sekä 8- että 10-tuuman koossa. Hanko Gummi löytyy verkkokaupastamme kahdeksassa eri värissä. Vaikka tämä viehe onkin suunniteltu hauenkalastukseen, toimii se hyvin muillekin petokaloille, kuten muskielle ja pallakselle.

Mikael Brandtin ja Antti Heinosen suunnittelun tuotos on kehitetty suomalaista suurhaukea kalastavan vaativiin tarpeisiin. Suunnittelussa on otettu huomioon materiaali, malli sekä haukea kiinnostavat värit.

Pehmeä, paksuselkäinen ja tukeva shadmallin jigi kuuluu haukipehmojen keskiraskaaseen sarjaan ja ui rennosti koko rungonmitalla lötkyttäen.

Hanko Gummi:n värikartasta on lainattu myös tilaamiimme Dexter Shad 340 erikoisväreihin. Ja jotta tuohon erikoisvärien joukkoon pääsee, pitää vyöltä löytyä useampia suurhaukiosumia. Ja niitähän Hanko Gummilta löytyy.

Hanko Gummi sopii niin aloittelevalle hauenkalastajalle kuin kokeneemmallekin konkarille perus-shadiksi vieherasiaan. Se on suunniteltu suomalaisiin oloihin, joten tässä vieheessä yhdistyy lukuisia kotivesiemme haukia viehättäviä piirteitä. Viehettä uitettaessa ei tarvitse osata mitään erikoisia kikkoja, vaan se toimii aivan mainiosti jo suoralla kelauksella. Ryydität uittoa mukavasti lisää jo sillä, että pysäytät kelauksen välillä kokonaan ja annat vieheen vajota hetken kohti pohjaa. Nämä ovat usein niitä hetkiä, kun hauki iskee raivokkaasti kiinni vieheeseen.

Hanko Gummien, kuten muidenkin raskaiden haukishadien, heittämiseen verkkokaupastamme löytyy todella kilpailukykyisiä vapamalleja esimerkiksi SnackBaitsin Black Whip, Blue Whip sekä Gunkin Iron-T -malleista. Shadeilla kalastettaessa siimaan kannattaa satsata, jotta kalustotappioilta vältyttäisiin.