Soft Spoon

-62%
7,99 3,00 
-67%
8,99 3,00 

Soft Spoon on juuri sitä mitä se suoran käännöksen mukaan on – pehmeä lusikkauistin. Lusikkauistimet ovat perinteisesti metallia ja täten uppoavat melko herkästi tai ovat niin kevyitä, että heittopituudet jäävät lyhyeksi ja heitossa viehe lentää mihin sattuu tuulen vaikutuksesta.

Soft Spoon on siis kaikkea muuta kuin perinteinen lusikkauistin. Siinäkin on metallia, mutta ainoastaan vieheen ytimessä ja vain sen verran, että viehelukkoon tuleva lenkki ja vieheen yksi kolmihaarakoukku saadaan tukevasti ja varmasti kiinnitettyä. Muuten koko viehe on pehmeää, jigeistä tuttua, materiaalia.

Pehmeän materiaalin ansiosta viehe uppoaa hitaasti ja ui pehmeämmin kuin perinteinen metallista valmistettu lusikkauistin. Sen uittoon saa tämän myötä todella paljon eri variaatioita ja kokonaisuutena sen uinti on muutenkin todella monipuolinen ja monimuotoinen. Sitä voi kelata suoraan, katkokelaten ja vaikka jigin tavoin pohjan tuntumassa pompotellen.

Paljon kalastavat tietävät, että juuri nämä seikat usein tekevät vieheestä kalastavan. Soft Spoon mahdollistaa hyvin eri tyyppisten uittotekniikoiden käytön viehettä vaihtamatta, eli se toimii todella monessa eri tilanteessa ja useissa vaihtuvissa olosuhteissa. Tiivistetysti: vieheen uinti on todella ennalta arvaamatonta ja sekös petokaloja ärsyttää.

Hitaammasta uppoamisesta huolimatta Soft Spoon kätkee sisälleen yllättävän paljon painoa kompaktissa koossa. Tämä puolestaan mahdollistaa sen, että viehettä on mukava heittää, se lentää tarkasti ja pitkälle.

Viehe sopii mainiosti hauenkalastukseen avovesikauden kaikkina vaiheina. Lisäksi muutamat asiakkaamme ovat kertoneet käyttäneensä sitä taimenen kalastuksessa – todella hyvillä lopputuloksilla!