Snackbaits

-30%

Haukijigit

Snack Shad XL

Alkaen: 9,99 7,00 
-47%

Haukijigit

Snack Shad XXL

14,99 8,00 
-50%

Haukijigit

Snack Shad M

5,99 3,00 
-37%

Haukijigit

Snack Shad L

7,99 5,00 

Snackbaits-vieheet omaavat hienon uinnin jo todella todella hitaassa uitossa. Materiaaliin, ominaisuuksiin ja vieheen muotoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Optimaalisen kokoinen pyrstö suhteessa loppurunkoon mahdollistaa jo aivan hiljaisessakin uitossa uinnin, jota hauet eivät voi vastustaa. Snackbaits-vieheet voidaan tarvittaesa korjata jigiliimalla tai kolvilla, jolloin käyttöikä pidentyy entisestään.

Snackbaits on todellinen klassikko haukikumien joukossa ja se löytyy melkeinpä jokaisen hauenkalastajan valikoimasta.

Muutamia Snackbaitsien värien lempinimiä: 001 = silakka, 005 = saksa, 007 = savusilakka, 010 = palomies ja 015 = snaipperipumu

Snackbaits toimii loistavasti vesien ollessa viileimmillään avovesikauden alussa ja lopussa, mutta sen runko on muotoiltu niin, että se kestää hyvin nopeampaakin uittoa ja sen myötä toimii myös lämpimimmissä vesissä. Eli kyseessä on varsin monikäyttöinen haukishad, jolla saa saalista läpi avovesikauden.

Snackbaits-vieheillä on saatu lukuisia yli kymmenkiloisia suurhaukia. Muutamat Snack-vieheiden väreistä ovat nousseet todella legendaaristen haukivärien joukkoon, esimerkiksi ”Saksa” sekä ”made” ovat tuoneet kalastajille lukuisia onnistumisia ja kehukaloja.

Suosittelemme käyttämään Snack-kumikalan virittämiseen ruostumattomasta teräslangasta valmistettua vahvaa jigiruuvia, lasikuulakammiota sekä ruostumattomasta teräksestä erityisesti Snack vieheitä varten kehitettyä stingerkoukku-rigausta, jotka varmistavat oikean uinnin sekä tuovat lisää ääntä vieheeseen.

Uittotekniikkana hauet eivät voi vastustaa rauhallista sisäänkelausta lyhyillä pysäytyksillä tehostettuna. Vieheen uintisyvyys ilman painoa on 0,5-1,5m. Käyttämällä vieheen kanssa SnackBaits:in painonastoja tai muita painotuskeinoja vieheen kanssa päästään halutessa syvemmälle, ja lisäksi saadaan vieheeseen myös haukia kiinnostava iskupiste.

Räminäkuulakammiota käyttämällä saadaan lisähoukutusta vieheeseen äänen muodossa. L-koon ja sitä isompien vieheiden kanssa kammio voidaan työntää vieheen pyrstöön tai runkoon, M-koon vieheessä runkoon. Asentaessa kannattaa käyttää voiman sijaan käyttää malttia; räminäkammio uppoa materiaaliin kyllä ilman suurta voimankäyttöä, rauhallisesti painaen. Asennuksen voi halutessaan viimeistellä pikaliimalla.

Snack kumikalaa on saatavilla neljässä eri koossa sekä lukuisissa eri väreissä. Hanki oma Snackbaits-kumisi verkkokaupastamme!