Kalastus

Wake Fishing on tottunut tarjoamaan kalastaville suomalaisille kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita. Kalastus on meille suuri intohimo ja haluamme näyttää sen myös ulospäin.

Waken omaa tuotantoa löytyy jigeistä, haukishadeistä, hybridivieheistä, vaapuista, siimoista sekä tarvikkeista. Waken vieheillä on saatu mm. tiettävästi maailman suurin vapavälinein pyydetty sekä vapautettu kuha, Perttu Haanpään kalastama, upea 14,9 kiloinen yksilö! Perttu on saanut lukuisia muitakin isoja kuhia sekä haukia Waken tuotteilla.

Vertikaalijigaus on kalastusmuotona nosteessa ja Wake Fishingin valikoimasta löytyy Wake Pelagear-sarja, joka on maailmanennätys kuhan lisäksi niittänyt mainetta niin suurten kuhien kuin suurten haukien saamamiesten keskuudessa todella luotettavana vieheenä.
Perinteiset kalastus-muodot
Hauen kalastus on kalastusmuotona elänyt koko 2000-luvun suurta murroksen ja mullistusten aikaa. Haluamme pysyä hauenkalastajien keskuudessa tahona, joka pysyy ketterästi kalastusmuodon kehityksessä mukana niin vieheiden kuin myös muun välineistön osalta.

Hauenkalastukseen viehevalikoimastamme löytyy luotettavia ja meritoituneita tuotemerkkejä sekä tuotteita, kuten Snackbaits-shadit, Illexin Dexter-shadit, Gunkin G’Bumbit ja Siek-jerkit.

Hauenkalastajan välineistö täydentyy hyvien vieheiden lisäksi tietysti kunnollisella vapa- ja kelakalustolla, joihin vastauksia löytyy niin Gunkin, 13 Fishingin kuin Snackbaitsin valikoimista.

Kuhan kalastukseen viehevalikoimastamme löytyy pehmytvieheitä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, olipa sitten kalastus-muotona perinteinen kuhan jigaus tai vertikaalijigaus. Kuhan kalastajalle toimivat vavat ja kelat löytyvät Gunkin ja 13 Fishingin mallistoista.

Ahvenen kalastus on suomalaisten kalastusmuodoista luultavasti se kaikkein suosituin ja perinteisin. Ahven on kansalliskalamme, joten sen pyytämisellä on Suomessa pitkät perinteet. Suosion perustana on tietysti laaja levinneisyys, sillä ahven on levittäytynyt käytännössä maamme jokaiseen kolkkaan.

Ahvenelle valikoimastamme löytyy mm. Waken ja Gunkin jigejä sekä todella kalastavia Spinmadin bladebait-vieheitä. Toimivaan ahvenenkalastus-settiin vapojen ja kelojen osalta löytyy valikoimaa Gunkin ja 13 Fishingin tuotteista.

Kaikuluotain on kalastajan paras kaveri. Se kertoo sen, mitä paljas silmä ei veden alta pysty näkemään. Kaikuluotaimissa liikkuvan heittokalastajan tarpeisiin on maahantuomamme Deeper- kehittänyt useampia eri käyttötarkoituksiin soveltuvia malleja sekä lisätarvikkeita tekemään sinun kalastus-harrastuksestasi entistä nautinnollisempaa ja tuloksellisempaa. Käy tutustumassa valikoimaamme ja etsimässä itsellesi sopivin kaikuluotain!

Omat bloggaajamme kertovat blogiteksteissään käyttökokemuksia ja vinkkejä eri tuotteidemme käytöstä. Blogi elää jatkuvasti ja uutta tekstiä on luvassa viikoittain, ympäri vuoden. Seuraa blogiamme ja pysyt kartalla siitä, mikä kalastus-muoto on kulloinkin pinnalla.