Taas oli edessä pikainen pisto järvelle. Tiesin että edessä ei ole montaa tuntia luotausta, koska muut hommat puskevat päälle.

Kamat autoon ja taas kerran karavaani kohti kohdetta.

Lopulta kun pääsin rantaan huomasin järven pinnan olevan tyyni, vaikka säätiedotus lupaili 2ms tuulta. Hyvä näin!

Meni taas tovi ennen kuin sain paremman kalan anturin alle, hetken jallittelun jälkeen kala kiinnostui taas jigistä. Kaikki meni kuin aijemminkin, todella hidas nousu ja jigin kohdalla komea tälli!

Ei tää oo todellista?! Mitä täällä tapahtuu?

Ei nää kalat oo ennen tälleen ottaneet, välillä löytyy todella hyviä kaloja mutta eivät vaan ota. Tällä kaudella onnistumisia on tullut kyllä todella hyvin.

Lopulta pumppasin kalan haaviin asti!

Mulla on aina kaikki kamat valmiina vierellä, kamera, pihdit, puntarit ym… Jotta kalan haavissa olo aikakin olisi mahdollisimman lyhyt.

Olis pitänyt laittaa vene pyörimään kun kala oli sylissä, niin olis voitu saada vähän parempi kuva, mutta hyvä näinkin. Nykyään täytyy valita kohteet näköjään taustojen mukaan, nytkään ei kuvaa tarvinnut mitenkään muokata. 🙂

On tää vaan jotain ihan käsittämätöntä!

Pientä tilastoa:

Ennätys kuha 92cm 9.45kg, viiden suurimman kuhan keskipaino tällä kaudella 7.88kg, neljästä eri järvestä yli 7 kg kala ja vielä yksi järvi josta 6.7kg. Aikamoisia lukuja!

Jaahas, palataas taas tähän tämän kertaiseen kalaan, kuvaa ei tosiaan ole mitenkään muokattu:

88cm 7.3kg

Wake Pelagear 8″ värissä Power Bleak

Lopulta kun kala oli haavissa, katsoin että nytkö on sitten ekan kerran mennyt Jawlinen titaani rigi poikki? Koska huomasin että jigi on erillään ja koukku näkyi haavissa kiinni. Mutta ei, holkki oli hajonnut, onneksi vasta tässä vaiheessa kun kala oli jo haavissa.

On vaan ajan kysymys koska peruke tai rigi pettää, koska joutuu välillä todella kovalle rasitukselle, mutta nyt menossa toinen kausi kun Jawline on perukkeina hauen heittely ja vertikaali hommissa, vertikaali hommissa riginä ja hauki rigeissä myös. Toivotaan että kestää jatkossakin!

Nyt onkin hyvä aika pitää hetki taukoa kalastuksen saralla.

Kireitä kaikille lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.