Kaipaatko pilkkiä jolla olisi hidas uppoamisnopeus, laajahko liike sekä suurehko profiili? Eli pilkkiä matalaan veteen suurille ahvenille ja kuhille. Ja tietenkin tämän pitäisi olla edullinen jotta saisi laajan värikartan pidettyä mukana järkevällä kustannuksella. Ei myöskään tunnu kivalta jättää yli 20€ maksavaa taideteosta uppotukkiin.

Wake Shallow Spoon on kehitetty taimenen kalastukseen rannalta käsin. Mutta Shallow Spoon toimii mainiosti myös pilkkinä! Hidas uppoamisnopeus ja houkutteleva värinä ja keinahtelu tekevät Shallow Spoonin uinnista pilkkienkin kaloille vastustamattoman. Lyhyemmillä ja aggressiivisemmilla vedoilla Shallow Spoon tekee teräviä, lyhyempiä ja nopeampia liikkeitä. Hitaammilla ja pidemmillä vedoilla Shallow Spoon leijailee houkuttelevasti puolelta toiselle. Sameassa vedessä vieheen tehoa parantaa sisällä olevat kuulat jotka räminällään herättävät kalojen mielenkiinnon kauempaakin. Shallow Spoonilla on hyvä pilkkiä myös syvemmässä vedessä silloin kun kala vaatii pilkiltä erittäin hidasta liikettä mutta suurempaa profiilia.

Shallow Spoonilla voit tehokkaasti pilkkiä metrin syvyisessäkin vedessä siten että viehe tekee hidasta liikettä. Hitaassa pilkinnässä on usein sekin etu että saaliskalat ovat usein keskimäärin suuremman kokoisia kuin nopeasti uitetuilla/uivilla pilkeillä.
Tilanteen mukaan koukkuihin kannattaa laittaa syötiksi kärpäsen toukkaa, matoa, keinotoukkaa tai sitten vaihtaa koukuksi väri- tai ketjukoukku.

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.