Lauantai meni Crest Professional Fighting Tournament tapahtuman hommissa ja oltiin vasta myöhään kotona, joten illalla päätin että nukun niin pitkään kun haluan ja mietin aamulla sitten kalareissua.

Hyvin nukutun yön jälkeen katselin säätiedotusta ja vähän kansalaisen karttapaikkaa. Tuulen takia päätin kaivaa pakkasesta täkykaloja ja lähteä niitä lilluttelemaan yhdelle järvelle. Elektroniset apuvälineet saivat jäädä pois.

Pikku soutari hyppi ja pomppi aalloissa, välillä tuntui että vain airot koskivat veteen, niin kamala myräkkä oli järvellä. Sain kaksi tärppiä ja molemmat ylös, n. 3kg hauet. Päätin vetästä vielä yhden rykäsyn ja sitten lähteä kohti rantaa. Ainahan vesillä voi sattua mitä vaan, mutta ehdoin tahdoin en viitsi hengelläni leikkiä. Tai no, eihän sitä itseä tule kauheasti nykyään ajateltua, vaan niitä lapsia.

Mutta se viiminen rykäsy näköjään kannatti, parempi kala vei meikäläisen täyn ja tunsin heti että koko on ainakin ok. Veneen lähellä näin heti että parempaa kalaa on tarjolla ja kun kala ui veneen ali, niin näin että vatsassa taitaa olla jonkun myrskyssä karannut lautasantenni. Aika äkkiä sain kalan haaviin ja koukut irti.

Painoa oli SG:n haavilla 8.4kg, joten vähensin siitä 900g, joten kalalle jäi painoa 7.5kg

Mulla on mukana melkeen aina tollanen actioncam, jonka viritän penkille kuvaamaan.

Tämä mahdollistaa myös sen, että kala saa olla mahdollisimman paljon vedessä haavissa. Jos mahdollista, irrotan myös koukut haavissa. Nostan sitten kalan vaan kerran haavilla ylös. Punnitsen sen siinä, otan kalan syliin ja näytän kameralle. Videolta sitten myöhemmin leikkaan jonkun kuvan. Sitten kala heti nätisti takaisin veteen.

pikkunej7-555 pikkunej27-555

Nyt kun päivät (valoisa aika) ovat lyhyitä, niin kalareissut ajoittuvat vain viikonlopuille ja yleensä yhteen päivään.

Sen lisäksi tulossa on meidän organisaation, Fight Night Finland:n järjestämä ammattilais- ja amatöörivapaaotteluilta FNF13 Karkkila Fight Night 19.11.2016, joten tapahtuma jutut kyllä tulevat sotkemaan tämän syksyn hauenkalastus hetkiä.

Jos Suomen näyttävimmät vapaaottelutapahtumat kiinnostavat, niin pistäkää korvan taakse!

www.fightnightfinland.fi

Facebook: Fight Night Finland

-21%

Kalastus

Wake Jawline

14,99 11,90 
6,99
-30%
Varasto loppu
6,99 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.