Mikado

-26%
Uutuus
-10%
5,79 5,19 
-31%
4,49 3,79 
-25%
Uutuus
-21%
Uutuus
-36%
Uutuus
-9%
5,29 4,79 
Uutuus
-9%
5,49 4,99 
Uutuus
-54%
5,99 2,75 
49,00
Uutuus
-38%
49,00 
-43%
49,00
-38%
49,00 
-23%
3,90 3,00 
Uutuus
-10%
-29%
3,90 3,50 
Alkaen: 2,49 
49,00
Uutuus
-38%
49,00 
Alkaen: 2,49 

Mikado on vuonna 1989 perustettu tuotemerkki, joka suunnittelee sekä valmistaa ja jakelee kalastusvälineitä globaalisti. Suomessa tunnetuimpia Mikado vieheitä ovat Saira, Fishunter, Spark ja Fishunter TT. Uutuuksista Sicario ja M-Tail ovat myös kovaa vauhtia löytämässä kalamiesten pakkeihin.

Mikado-tuotemerkin perustajat ovat Wojciech Kurowicki jonka kilpakalastaja tausta mahdollistaa laadukkaan suunnittelutyön pohjan yhtiölle. Hänen erityinen intohimonsa on kuhan kalastus. Sekä Andrzej Maślak jolla onmyös pitkä kokemus alasta. Mikado-tuotemerkki osallistuu myös useisiin tapahtumiin, kansainvälisiin messuihin ja erilaisiin kilpailuihin ja on esimerkiksi yksi viehekalastuksen SM-kilpailun sponsoreista.

Mikado on saanut useita tunnustuksia laadustaan ja osaamisestaan, mukaan lukien kolme kertaa peräkkäin saatu ”Vuoden paras viehe” Erä-lehden-palkinto: Sairalle, Fishunter TT: lle ja Fishunter Goliatille.

Tavallisesti brändiltämme on tarjolla yli 14 000 tuotetta, jotka kattavat useimmat kalastustekniikat missä päin maailmaa tahansa. Mikadon tarjonnan on luonut vahva tuotehallintatiimi yhdessä sellaisten hienojen yritysten insinöörien kanssa kuin Fuji, Sea Guide tai Toray. Jokainen projekti toteutetaan konseptista toteutukseen ja lopulliseen valmistusvaiheeseen asti. Kun tuote on valmis, alkaa systemaattinen testaus. Vasta tämän jälkeen tuotteet tulevat myyntiin asiakkaillemme.

Tuotemerkkinä noudatamme korkeimpia laatustandardeja; Kiinassa toimiva tiimimme tarkastaa jokaisen valmistusvaiheen, pitäen hyvät suhteet nykyisiin kumppaneihimme, mutta etsivät samalla myös uusia toimittajia, jotka täyttävät Mikadon tiukat vaatimukset. Uuden tekniikan ansiosta Kiinan toimisto voi pitää jatkuvasti yhteyttä Puolan pääkonttoriin, joka valvoo ja seuraa kysyntää Euroopan markkinoilla.

Mikado-tuotteiden koko valikoima kuuluu takuun piiriin, joka voi joissain tuotteissa olla jopa viisi vuotta. Jokainen palaute ja reklamaatio käsitellään ja tutkitaan huolellisesti sen syyt. Tyypilliset korjaukset valmistuvat yhden työpäivän kuluessa ja kyseinen tuote toimitetaan välittömästi takaisin asiakkaalle. Laaja valikoima varaosia antaa Mikadolle mahdollisuuden tarjota myös ammattimaista takuun jälkeistä palvelua ja jälkimarkkinointia.

Mikado Total Fishing -motto velvoittaa pitämään nyt jo laajan valikoiman jatkossakin kasvussa. Mikadon luettelossa on tuhansia tuotteita, jotka on jaettu osiin, jotka vastaavat erilaisia ​​kalastustekniikoita. On syytä huomata, että Mikadon tuotteet valmistetaan käyttämällä edistyksellistä nykyistä tekniikkaa, riippumatta siitä, mikä tuote on kyseessä. Jokainen Mikadon logolla varustettu tuote täyttää kaikki kalastajien odotukset.

Tiivistetysti: Mikado-tuotemerkin ovat luoneet kalastajat kalastajille!